Skoči na glavni sadržaj

Edukacija zaposlenika kao temelj uspjeha

Edukacija zaposlenika ima niz prednosti koje direktno utječu na uspjeh poslovanja kroz povećanje produktivnosti, snažniju konkurentsku prednost i poboljšanje kvalitete usluge. Toga su itekako svjesni i naši klijenti koji se uključuju u poslovne procese implementacije sustava halal kvalitete i pokazuju veliku odgovornost prema osposobljavanju svojih zaposlenika.

IAHK edukacija predavačica Edina Mešić, voditeljica odjela za kvalitetu

 

U utorak, 11. lipnja Centar za certificiranje halal kvalitete proveo je još jednu edukaciju u Islamskom centru Zagreb za nove tvrtke: Restoran Best s otoka Vira i Zeo kozmetika d.o.o. Uz ova dva nova klijenta edukaciju su odslušali i zaposlenici tvrtki PiK Vrbovec plus d.o.o., Kutrilin d.o.o. i PG Orehovec koje su već u sustavu halal kvalitete. Edukacije su posebna prigoda za upoznavanje, druženje i razmjenu iskustava što doprinosi lakšem praćenju potreba i promjena na tržištu sukladno potražnji i zahtjevima klijenata.

IAHK edukacija predvač Muhamed Mandžić, voditelj odjela za certificiranje

Naravno, da bi razgovor slatko tekao neophodno je da malo i zasladimo. U halal certificiranom restoranu Svježa hrana d.o.o.Islamskog centra Zagreb, preporučamo degustaciju Alijeve baklave s pistacijom ili orasima, koju, ako već niste, morate  probati.

IAHK edukacija predavačica enisa Botonjić, voditeljica odjela za edukaciju