Skoči na glavni sadržaj
Dodijeljen halal certifikat za firmu Capra Domestica d.o.o.

U srijedu, 6. ožujka 2024. u Islamskom centru Zagreb upriličena je dodjela halal certifikata kojeg je ravnatelj Centra Aziz ef. Hasanović uručio firmi Capra Domestica d.o.o. U ime tvrtke certifikat je preuzeo g. Marko Samaržija, voditelj prodaje. 

Capra Domestica se bavi proizvodnjom kozjeg mlijeka i mliječnih prerađevina prema najvišim ekološkim, higijenskim i etičkim standardima, čije sirne delicije iz dana u dan osvajaju sve veći broj ljubitelja zdrave hrane. 

Halal Business Forum 2023 predstavljen tijekom Sarajevo Business Forum-a i Sarajevo Halal Fair-a
Centar za certificiranje halal kvalitete promovirao je nadolazeće 3. izdanje Halal Business Foruma tijekom trodnevnog 12. Sarajevo Business Foruma, najveće investicijske konferencije u regiji.
Zapadni Balkan ima ogromne potencijale za razvoj halal ekonomije i turizma

Slovenija, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Albanija su tržišta koja zaostaju za Bosnom i Hercegovinom i Hrvatskom kad je u pitanju halal ekonomija.

Poliklinika Glavić postala je prva Halal klinika u jugoistočnom dijelu Europe

Dana 3.4.2023. svečano je uručen halal certifikat za Polikliniku Glavić. 

Halal certifikat za Valipile, jednu od vodećih hrvatskih peradarskih tvrtki

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu, a 13.03.2023.  potvrda kvalitete pojačana je halal certifikatom za asortiman paniranog programa.

Dodijeljen halal certifikat za tvrtku NutriS

Dana 2. ožujka, dodijeljen je halal certifikat jednoj od inovativnijih Hrvatskih tvrtki – NutriS.

Subscribe to Business