Skoči na glavni sadržaj

Novosti / Predavanja

 • WORLD HALAL DAY 2020
  Poziv na "WORLD HALAL DAY 2020"
  Nakon uspješno održanih konferencija i sajmova 2014. u Singapuru, 2015. u Indiji, 2016. u Hrvatskoj, 2017. u Engleskoj, 2018. u Koreji te 2019. u Rusiji, World Halal Day 2020. održat će se online od 1. do 3.11.2020.
  Saznajte više
 • Održan seminar u HGK - Županijskoj komori Osijek
  Dana 22.10.2020.godine Centar za certificiranje halal kvalitete u suradnji sa Županijskom komorom Osijek organizirao je i održao seminar pod nazivom "Uspješnost primjene halal certifikata na međunarodnom tržištu."
  Saznajte više
 • Seminar o uspješnosti primjene halal certifikata na međunarodnom tržištu
  Seminar o uspješnosti primjene halal certifikata na međunarodnom tržištu
  Pozivamo tvrtke na seminar Uspješnost primjene halal certifikata na međunarodnom tržištu koji će se održati u četvrtak, 22. listopada, u 11 sati, u HGK – Županijskoj komori Osijek, Europske avenije 13.  Radionicu organizira Županijska komora Osijek u suradnji sa Centrom za certificiranje halal kvalitete.
  Saznajte više
 • Svjetski dan hrane
  Obilježen svjetski dan hrane

  U povodu Svjetskog dana hrane - koji se tradicionalno obilježava 16. Listopada učeniciIslamske gimnazije „ dr. AhmedaSmajlović“ imali su priliku poslušati predavanje na temu „Znanost o prehrani i islam“. Predavanje organizirano je pod voditeljstvom odgajateljice islamske gimnazije, Enise Botonjić dok je prigodno predavanje održala mr.sc. Edina Mešić, Voditeljica odjela kvalitete Centra za certificiranje halal kvalitete.


  Saznajte više